MENU

13:58
ЄБРР виділить 100 млн євро на розвиток українського свинарства

БРР планує виділити 200-300 млн євро на розвиток українського агросектору, зокрема, близько 100 млн євро на підтримку свинарства.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації свинарів України.

Як повідомляють в асоціації, перш за все Банк орієнтується на попит, що виникає на ринку та на готовність українських компаній ризикувати і розвиватись, відтак «Нива Переяславщини» отримала 30 млн дол., а «Даноша» — 35 млн євро в 2014 році.

«Хотілося б відзначити ці компанії, оскільки вони не лише приносять технічний прогрес в галузь, а й піклуються про охорону зовнішнього середовища в рамках своїх проектів: на базі компаній планується створення заводів по переробці біомаси і перетворенню її в електроенергію», — коментує радник по зовнішнім зв’язкам ЄБРР Антон Усов.

Нагадаємо, Агрохолдинг KSG Agro приступає до реконструкції племзаводу в Дніпропетровській області під майданчик по відгодівлі 100 тис. голів свиней на рік.

Детальніше про інвестиційну привабливість свинарства та особливості фінансування галузі можете дізнатись на VII Міжнародному Конгресі «Прибуткове Свинарство», що відбудеться 2 червня 2015 року в виставковому центрі АККО Інтернешнл.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 552 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: свинарство, ЄБРР, розвиток АПК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar