MENU

04:26
«Дукат-12» заповнить нішу між моделями з шириною захвату 8 та 16 м

Лозівський ковальсько-механічний завод, що на Харківщині, завершив конструювання та відправив на польові випробування дискову борону «Дукат-12» (ДЛМ-12).

На сьогодні підприємство серійно випускає п'ять дискових борін: «Дукат-2,5», «Дукат-4», «Дукат-5», «Дукат-8» та «Дукат-16» (цифра — робоча ширина агрегату в метрах, «Дукат-16» — 16,75 м). Таким чином новинка дасть змогу закрити нішу між 8-ми- та 16-метровими боронами.

Для «Дуката-12» інженери розробили спеціальну систему складання бічних рам, що принципово відрізняється від систем, реалізованих на «Дукаті-8» і «Дукаті-16». Завдяки новому рішенню агрегат демонструє високі показники продуктивності, економічності, копіювання нерівностей поля. Ще одна перевага ДЛМ-12 — компактність у транспортному положенні (ширина — 3 м).

 

 

На підприємстві переконані, що серед широкозахватних дискових борін виробництва ЛКМЗ «Дукат-12» буде користуватися найбільшим попитом. Машина має оптимальний набір рішень для ефективної роботи в середніх та великих господарствах, до того ж агрегатується з популярними в аграріїв тракторами потужністю 350—450 к. с.

У продаж дискові борони «Дукат-12» вийдуть навесні наступного року.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 575 | Додав: evgeniu | Теги: дискові борони, «Дукат-12», Лозівський ковальсько-механічний за | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar