MENU

14:21
Держсільгоспінспекція підвищує кваліфікацію працівників в регіонах

Державні інспектори сільського господарства в Житомирській області пройшли навчання з вивчення методик проведення польового інспектування насіннєвих посівів сільськогосподарських культур та багаторічних насаджень на базі Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України.

Згідно Положення «Про Державну інспекцію сільського господарства України» від 13 квітня 2011 року № 459/2011 саме державні інспектори Державної інспекції сільського господарства забезпечують проведення польового інспектування насіннєвих посівів сільськогосподарських культур та багаторічних насаджень. Державні інспектори детально ознайомились із морфологічними, апробаційними ознаками та сортовою агротехнікою сільськогосподарських культур, технікою інспектування та станом виробництва насіння сільськогосподарських культур в області.

Кваліфікацію підвищили 31 державний інспектор сільського господарства Управління контролю насінництва і розсадництва Держсільгоспінспекції в Житомирській області, які отримали посвідчення на право проведення інспектування сортових посівів сільськогосподарських культур та багаторічних насаджень.

Прес-служба Держсільгоспінспекції України

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 597 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar