MENU

06:40
Чеський Zetor розширив лінійку тракторів Major

Чеський виробник тракторів, починаючи з лютого, пропонує нові модифікації тракторів серії Major. Новинки — Major 60 та Major 80 — оснащуються двигунами потужністю 61 та 75 к. с. відповідно.

Серійне виробництво тракторів Major розпочалося в 2013 році і перевершило найоптимістичніші прогнози маркетологів компанії - вже в перший рік було вироблено на 400 одиниць більше, ніж планувалося. За підсумками 2014 року Major став одним з найбільш популярних тракторів Центральної Європи. Щоб закріпити успіх, у Zetor прийняли рішення розширити серію новими моделями.

Major 60 та Major 80 оснащені дизельним чотирьохтактним двигуном з прямим упорскуванням пального з системою Common Rail, з турбонагнітачем і каталізатором окислення дизельного пального (DOC). Силовий агрегат TCD 2.9 L4 компанії Deutz відповідає вимогам нормам екологічного стандарту Stage IIIB.

Механічна «коробка» з синхронізованим перемиканням передач має 12 швидкостей переднього і стільки ж — заднього ходу, максимальна швидкість становить 30 км/год. На трактори встановлюються мокрі дискові гальма з механічним управлінням. Внутрішня гідравліка оснащується механічним регулюванням, підйомна сила навіски становить 2400 кг. Зовнішня гідравліка має 2 контури, продуктивність насоса — 50 л/хв. Трактори пропонуються з повним приводом.

Як зазначають в компанії, трактори Major характеризуються  надійністю та невибагливістю в обслуговуванні, низькими витратами пального та просторою шумоізольованою кабіною. «Завдяки всім цим аспектам і відмінному співвідношенню ціна-якість модельна лінійка Major буде і надалі користуватися популярністю серед клієнтів», — впевнений директор відділу продажів і маркетингу Zetor Адам Жерт.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 603 | Додав: evgeniu | Теги: к. с., Трактор, major, zetor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar