MENU

04:28
«Червона зірка» представила нову модифікацію зернотукової сівалки Astra Nova

Кіровоградський виробник ґрунтообробної та посівної техніки провів польовий демо-показ нової зернотукової сівалки. Astra Nova 6 є модифікацією агрегату Astra Nova 5,4 зі збільшеною до 6 метрів шириною захвату.

Astra Nova — це серія зернових сівалок нового покоління, які повинні повністю замінити сівалки серії СЗ. Розробка оснащена унікальним висіваючим апаратом з полімерних матеріалів. Завдяки цьому агрегат може висівати широкий спектр культур: ячмінь, пшеницю, овес, гірчицю, рапс, сою, квасолю, горох, а також трави.

Сівалки AstraNova 6 використовуються для посіву за традиційною технологією, а також мінімальною  — з наявністю пожнивних залишків. Це можливо завдяки тому, що сівалки оснащені дводисковим сошником зі зміщенням, яке дає змогу готувати якісне насіннєве ложе.

Сівалки нової серії обладнані безступінчатим механізмом передач, що дозволяє швидко налаштувати необхідну норму висівання — від 0,7 до 400 кг/га.

Нагадаймо, в цьому році «Червона зірка» вивела на ринок сівалку Astra Nova 5,4, цифра в назві — ширина захвату в метрах.

Як повідомили на заводі, Astra Nova 6 пройде випробовування в Запорізькій області на полях господарств Мелітопольського району.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 569 | Додав: evgeniu | Теги: зернотукові сівалки, «Червона зірка», сівалка ASTRA, Astra Nova | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar