MENU

14:49
Challenger WR9740 покликана змінити модель SP115C

В Україні стартували продажі оновлених самохідних косарок Challenger. WR9740 отримала низку інноваційних рішень, що підвищили її продуктивність та надійність, та покликана змінити модель SP115C.

Основні зміни торкнулися «серця» машини: на новій моделі встановлений надсучасний двигун AGCO Power об'ємом 4,9 л і потужністю 137 к. с. Він оснащений чотирма клапанами на циліндр, системою Common rail і турбокомпресором з системою проміжного охолодження. У сукупності це забезпечує високу продуктивність машини при значно збільшених інтервалах між дозаправкою.

Крім того, можливість автоматичного очищення радіатора і захисна сітка дозволяє скоротити час простою при технічному обслуговуванні. Завдяки реверсивному ходу вентилятора радіатор продувається з інтервалом в 10 хвилин або після зупинки жатки.

Косарка оснащена новою опцією — моторами приводу коліс для підвищення транспортної швидкості. Якщо в SP115C вона становила 24 км/год., то WR9740 може «розганятися» до 34 км/год. Зміни торкнулися і рульового управління. Електрогідравлічний привід забезпечує максимальну точність і кращу реакцію на повороти керма.

Поліпшена ергономіка кабіни. Посилена шумоізоляція, а клімат-контроль підтримує оптимальну для роботи температуру в салоні.

На Challenger WR9740 передбачена можливість встановлення системи автоматичного управління Autosteering 150. Приймальний модуль, розташований на даху машини, отримує сигнал із супутника, а потім передає його в систему рульового управління, розташовану на бічній консолі. Відсутність механічних з'єднань скорочує час реакції на сигнал і гарантує максимальну точність управління машиною.

Серед інших нововведень — нова конструкція рами, розрахована на високі навантаження, а також функція автоматичного регулювання нахилу жатки залежно від рельєфу поверхні.

Щодо останніх завод-виробник пропонує жатки різних типів і конфігурацій з широким діапазоном ширини захвату. Для скошування у валки оптимально використовувати стрічкові валкові жатки з шириною захвату від 5,5 до 10,9 м з центральним укладанням валка або жатки з шириною захвату 6,7—9,1 м із змінним напрямом формування валка. Для заготівлі кормів пропонуються пальцеві шнекові жатки з робочою шириною від 4,2 до 5,5 м або 4,2—4,9 м з вальцьовою плющилкою, а також жатки з дисковим різальним апаратом з шириною захвату 3,9—4,9 м в комбінації з плющилкою і без неї.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 554 | Додав: evgeniu | Теги: самохідні косарки, Challenger, WR9740 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar