MENU

15:44
Case IH представив новинки з підвищеною ефективністю
На виставці Agritechnica-2015 Case IH представив цілий ряд новинок, багато з яких з'являться в Україні вже найближчим часом.
 
Яскравими новинками стали: трактор Case IH Quadtrac 2016- го модельного року, комбайни серії Axial Flow 140, оновлені комбайни серії Axial Flow 240 з новим двигуном, система ISOBUS для великих тюкових прес-підбирачів, система AFS 700, а також - нові трактори серії Optum CVX.

Оновлений Case IH Quadtrac характеризується додаткової «збільшеною ефективністю». Те ж стосується і комбайнів Axial Flow - серії 140 з новою системою очищення Cross Flow і опціональним гусеничним приводом на передніх мостах двох флагманських моделей. Те ж стосується і повністю нової серії тракторів Case IH Optum CVX.

«Agritechnica, як найбільша у світі виставка інноваційних сільськогосподарських технологій, є дуже важливою подією для нас. У 2015 році ми особливо чекаємо можливості представити не тільки нові привабливі розробки, до яких відноситься Optum CVX, але й ключові досягнення та інновації на вже перевірених на практиці моделях. Цього року, крім тракторів Quadtrac і Magnum Rowtrac, оснащення опциональнимі гусеничними приводами також отримали наші комбайни серій 140 і 240: це яскравий доказ того, що Case IH зберігає передові позиції «Лідера гусеничної техніки» в ключовій сфері захисту ґрунту », - розповів Андреас Клаузер президент бренду Case IH.

Case IH Quadtrac: збільшення ефективності

Завдяки чотирьом незалежним гусеничним приводам Case IH Quadtrac ще з часу виходу на ринок першого прототипу в 1992 році почав зростаючу тенденцію, і зараз він є невід'ємною частиною стратегії компанії щодо вдосконалення зчеплення і зменшенню ущільнення грунту.

«Першопрохідник» отримав ряд удосконалень: збільшений коефіцієнт продуктивності трансмісії (від 2 до 5%), прискорене перемикання передач (приблизно на 40% в порівнянні з моделями 2015 року), і багато іншого.

Трактор отримав нове рульове управління, яке дозволяє робити менше обертів до максимального повороту коліс в польових умовах, нове автоматичне блокування диференціала для передніх і задніх мостів і абсолютно нову систему освітлення, яка забезпечує безпечне, ефективне і точне виконання робіт навіть у темряві.

Нові комбайни серії Axial Flow 140

Майже повна відсутність втрат зерна - характерна риса нових комбайнів серії Axial Flow 140, яку вони отримали разом з подальшим вдосконаленням потужності, простоти використання і надійності.

Функція компенсації схилів Cross Flow автоматично вирівнює до 12% нахилу без втручання водія. Для забезпечення максимальної продуктивності система активується тільки тоді, коли вона необхідна.
 

Цілий ряд побажань клієнтів був втілений в моделях 2016 року. Це, зокрема, вдосконалення деталей, включаючи простий перехід від валкованія до подрібнення соломи.

Особливої ​​уваги заслуговує додатковий гусеничний привід типу F від Zuidberg Tracks - виробника гумових гусеничних рушіїв, розташованого в Нідерландах. Гумові гусеничні рушії були розроблені для моделей Case IH 140 нової бортовий передачею.

Комбайни серії Axial Flow 240 збільшили ефективність і продуктивність

Оновлені моделі комбайнів серії 240 також володіють покращеною продуктивністю і ефективністю.

Зміни, яких зазнав розкидувач соломи, забезпечують вдосконалене розподілу відходів на більшій ширині захвату ріжучого апарату. За цим процесом можна стежити зсередини кабіни або змінювати налаштування в залежності від потужності вітру і умов збирання врожаю.

Завдяки подальшим вдосконаленням, втіленим лінійці 2016- го року, стандартна система розвантаження була оснащена поворотним жолобом розвантажувального шнека для точної і простий розвантаження зернового бункера.

Великі тюкові прес-підбирачі серії LB з системою ISOBUS III

Тепер, для збільшення продуктивності, тюкові прес-підбирачі Case IH LB 424 і LB 434 з роторним подрібнювачем впливають на швидкість трактора за допомогою передової системи ISOBUS.

Це дозволяє оптимізувати управління завантаженням, а контроль товщини шару може одночасно оптимізувати щільність тюків. У моделях, не оснащених роторними измельчителями, також можна оптимізувати управління товщиною шару.

Технології AFS

Системи точного землеробства AFS від Case IH надають важливі дані, необхідні для прийняття управлінських рішень - від поліпшення врожайності до оптимізації витрат.

Устаткування AFS AccuGuide здійснює автоматичне управління за допомогою GPS з точністю проходження до 2,5 см, рядок за рядком, що дозволяє зменшити кількість перекриттів і заощадити час і паливо під час збирання врожаю.

Нова система автоматичного підрулення з електромотором ElectriSteer, оновлення для моніторів Pro700, новий планшетний комп'ютер FlexCommand-7 - все спрямовано на «мобільність» лінійки продуктів AFS.

Case IH Optum CVX реагує на потреби європейських користувачів

Трактор повинен бути компактним, універсальним, маневреним і потужним, мати кілька варіантів завантаження і баластування. Трактор повинен бути маневрений і багатоцільовий, як Puma, але з явною перевагою в плані потужності двигуна.

Інженери Case IH розробили і створили такий трактор: це Optum CVX. Перші серії тракторів зійшли з конвеєра в Санкт-Валентині, в Австрії ще у вересні.
 

Вони забезпечують потужність в 270 або 300 к.с., оснащені 4-швидкісним валом відбору потужності в задній частині трактора в стандартній комплектації (і опціональним швидкісним переднім валом відбору потужності), нової 4-діапазонною безступінчатим трансмісією, а також вражаючим зчепленням.

«На додаток до всіх технічним розробкам та інноваційним характеристикам цієї серії, ми також в захваті від нової конструкції даних тракторів. Перші відгуки дилерів та клієнтів доводять, що ми потрапили прямо в ціль », - з ентузіазмом говорить Ден Стюарт, нинішній менеджер по продукції Case IH.
 

І ще кілька фото зі стенду Case IH на Agritechnica-2 015:

Case IH є брендом компанії CNH Industrial NV, світового лідера товарів промислового призначення, зареєстрованим на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) і італійської електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI). Більш детальну інформацію про компанію CNH Industrial можна знайти на сайті www.cnhindustrial.com.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 669 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Case IH, Трактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar