MENU

15:04
Boomer 54D отримав звання «Машина 2015 року» у сегменті компактних тракторів спеціального призначення

Винагороду «Машина 2015 року» на виставці SIMA 2015 отримала нова модель 54D серії New Holland Boomer. Трактор було названо кращим у сегменті компактних машин спеціального призначення.

Boomer 54D оснащується 2.2-літровим турбодизельним двигуном виробництва FPT Industrial потужністю 53 к. с. Силовий агрегат відповідає еко-стандарту Tier 4B. Досягається це поєднанням системи рециркуляції відпрацьованих газів (EGR) каталізатора. Таке рішення не потребує технічного обслуговування, до того ж дає змогу обійтися без фільтра сажі (DPF).

Трактор оснащується унікальною для такого класу машин безступінчастою трансмісією EasyDrive. Максимальна швидкість — 33 км/год. Ще однією особливістю Boomer 54D є кабіна SuperSuite, що пропонує великий внутрішній простір для комфортної роботи.

«Ця винагорода є визнанням ряду переваг, які 54D здатен надати клієнтам. Він є ідеальним інструментом, що поєднує високу потужність, оптимальні робочі характеристики та комфортні умови для оператора. Цього вдалось досягнути завдяки безступінчастій трансмісії EasyDrive, двигуну, який відповідає екологічному стандарту Tier 4B, та ряду систем та функцій, що підвищують ефективність та зручність, — зазначив Лука Майнарді, керівник відділу тракторів та обладнання для точного землеробства. — Беззаперечно, що він привабить таких клієнтів, як комунальні підприємства, приватні землевласники та спортивні комплекси».

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 484 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: нагорода, Трактор, Boomer 54D, SIMA 2015, NEW HOLLAND | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar