MENU

12:25
Біогаз в Європі
Розвиток виробництва біогазу та моніторингу було багато вигинів і поворотів з перших днів в Німеччині, і в даний час визначаються економічними міркуваннями кожної різної застосування та країни. Державне стимулювання і формування доходів для поновлюваних джерел енергії, місцевої інфраструктури та характеристики відходів в даний час ключовими факторами у виробництво біогазу, моніторингу та використання.


Європа піддається виробництва біогазу через комерційні стимулів і сировини доступних.Обробка малих і великих масштабах сільського господарства та харчових відходів разом зі стічними водами та стічних вод дозволяє продукції органічної речовини, що легко ламається виробляти багатий метаном біогазу.

Очищення стічних вод

Анаеробного розкладання (AD) з відходів і стічних вод був поширений у багатьох країнах протягом багатьох років, але витрати збільшення енергії тепер підвищує ефективність. У Туреччині, на $ 150 млн Анталії водних рослин відходів, більш 3,000,000m3 стічних вод обробляються щодня, з біогаз використовується для комбінованого виробництва тепла та електроенергії (ТЕЦ) двигуна. Точно так же в Великобританії, в графині Південно-Західної Води Носіть очистки стічних вод, гази, отримані з двох анаеробних реакторів паливні чотири двигуна 165kW ТЕЦ, які генерують електрику і тепло.

Оскільки ТЕЦ проекти настільки поширені по всій Європі, де може бути відсутність інфраструктури або фінансування комплексних систем модернізації, швидка зміна якості газу можуть привести до пошкодження або збільшити вміст двигуна ТЕЦ живиться від біогазу, так це Необхідно, щоб цей процес часто контролюється і є точним і надійним.

Часто контрольовані контурах систем PLC отримувати сигнали для зупинки двигуна перед будь-який потенційний збиток заподіяно мінливої ​​газової суміші. Пороги на газ і викликають тривогу, встановлюються і двигун автоматично відключається, з газом часто відволікає спалахнути. Системи ТЕЦ часто повністю залежить від газового аналізу, з надійністю і мінімальним часом простою має істотне значення.

З їжі та сільськогосподарських відходів

Лікування харчових відходів та сільськогосподарських органічних речовин є основним джерелом біогазу до енергії по всій Європі, чи є це для ТЕЦ двигунів або біогазу модернізації для використання як паливо або ін'єкції в сітці. Багато проектів Східної Європи взяли на процеси, які домоглися успіху, з більш ніж 300 модернізації біогаз об'єктів в Європі оновлення до сітки або моторного палива. Більшість сайтів мають або портативні або стаціонарні системи біогазу моніторингу. В одному AD заводі в Австрії, органічна побутова та садові відходи сортуються, подрібнюються і потім перетравлюється в метантенкового для виробництва біогазу. Зброджений потім обробляється, розділені і просівають, щоб виробляти високоякісний компост. Біогаз є цінним товаром, і контролюється аналізатором фіксованої біогазу для забезпечення якості газу є правильним для ТЕЦ двигунів.

AD з сільськогосподарських відходів, малих і великих масштабах, є загальним по всій Європі. Багато великі сільськогосподарські процесори встановити AD завод генерувати дохід і розпоряджатися відходами. Це, як правило, від одного врожаю, такі як картопля у Великобританії. Маккейн Foods побудували криту анаеробної обробки лагуна виробництву метану (CH4) для спалювання з 77,000m3 стічних вод з високим вмістом крохмалю картопляного. Кришка лагуни відсіває кисень (O2) і дозволяє колекцію CH4 для спалювання в ТЕЦ двигуна для вироблення електроенергії. Моніторинг процесу за допомогою аналізатора фіксованої біогазу дозволяє Маккейна, щоб забезпечити захист їх ТЕЦ двигуна від небезпечної сірководню (H2S) рівнів, які можуть викликати корозію внутрішніх компонентів.

Час, необхідний для повного переварювання відбудеться коливається від сировини, як і газу суміш виробляється. Тоді як об'ємних газів біогазу є CH4, зазвичай 50-60% і вуглекислий газ (CO2), як правило, 30-40%, два інших найважливіших газів H2S і O2.

Робота з H2S

H2S є проблемою в біогаз, як це легко утворює сірчану кислоту і викликає величезний збиток дорогих двигунів, використовуваних для виробництва електроенергії за рахунок спалювання біогазу. Незважаючи на те, котлів, використовуваних для створення тепла для використання на місці може бути більш терпимі до H2S, турбіни, які можуть бути використані для вироблення електроенергії на невеликих ділянках мають межі для утримання H2S в біогазу, і біогаз, який очищають для стисненого природного газу (CNG) повинні, як правило, містять не більше 50 ppm від H2S.
H2S є токсичним і газів, що викликають корозію та рівні контролю можуть бути як виклик, як його видалення. Портативна техніка використовується для концентрації газу "вибіркової перевірки» надається тільки для невеликих кількостей газу, так датчики зазвичай мають тривалий термін служби. Проте, все більш популярними стаціонарні системи моніторингу, які спілкуються безпосередньо з системами управління сайту, наприклад, SCADA систем, необхідно правильно налаштувати, щоб забезпечити розумний строк служби датчика. Крім того, H2S калібрувальний газ, що дуже важливо для точного налаштування та перевірки вимірювань на низьких рівнях, необхідних, може бути дорогим, складним або навіть неможливим дістатися туди, де воно потрібно. В результаті, попередньо відкалібрований датчики або крос-перевірки за допомогою переносного аналізатора, який був відкалібрований в іншому місці пропонують практичні рішення цієї проблеми.
Вхідні H2S в біогазі буде варіюватися відповідно до процесом, і сировину, і може бути будь-яким до 3,000ppm в муніципальній установці мулу, але також може бути в кілька десятків тисяч в промислових або харчових систем, пов'язаних з AD. На цих рівнях, а не моніторинг H2S в біогазу, завдання полягає в тому, щоб ефективно видалити H2S і контролювати, що він був видалений. Сигналізація встановлюються вказати будь-які різкі скачки, які повинні відключенню вразливою обладнання.

Багато перевірені H2S методи десульфурации використовуються по всій Європі, наприклад, хімічної очищенням, біологічних чи вниз проточних системах. Біологічна H2S скрубери широко використовуються, оскільки вони дешевші в експлуатації і обслуговуванні, ніж хімічні скрубери, які вимагають частої заміни дорогих хімічних речовин. А також перевірка H2S рівнів, системи газового контролю повинні також вимірювати O2 в біогазі. Тоді як здоровий процес біогаз вироблятимуть дуже мало (близько до нуля) O2, витоку, що дозволяє повітря в системі може виявитися катастрофічним для двигуна. Крім того, біологічні скрубери можна ввести невелику кількість O2, особливо, якщо наступні технічного обслуговування. Багато біогазові сайтів встановити допустимий рівень 0,5-1% O2 з сигналізацією, встановлених якщо ця цифра перевищена. Надійний датчик O2 має вирішальне значення, і система повинна бути ретельно налаштувати і вдалося забезпечити довгострокову ефективність.

Обслуговування
Часто відповідний рівень обслуговування важко досягти на багатьох сайтах, у зв'язку з наявністю кваліфікованого персоналу або віддаленому місці і необхідності мінімізації часу простою. Найкращі системи моніторингу фіксованої газу взяти це до уваги і не вимагають багато на території обслуговування, з заміною деталей в калібрування або управлінні вологи, яка є небажаним ознакою біогазу з багатьох поширених видів сировини. Хоча способи охолодження комплекс газові звучати привабливо і може зменшити вологість біогазу при роботі добре, вони крихкі, дорогі і часто вимагають більшого догляду і запасних частин. Добре спроектована система моніторингу і пасивне видалення вологи запропонувати більш дешевий і в кінцевому рахунку більш ефективне рішення.

Використання біогазу

В Європі біогазу, як правило, спалюється в ТЕЦ двигунів для вироблення електроенергії, яка може прогодувати в сітку і може заробити значний прибуток для оператора, залежно від кВт / ч електроенергії, вироблюваної і фінансового стимулу пропонуються для кожної одиниці поновлюваних джерел енергії від національний уряд. Ця модель також існує в далеких східних континентах, але це залежить від сайту, що є шкали, щоб виправдати капітальні видатки, а також місцеву інфраструктуру харчування: якщо найближча точка електромережі далеко, вартість створення з'єднання міг бути непомірно високою.

Популярна модель є модернізувати біогазу з 50-60% CH4 в більш ніж 95% для виробництва СПГ. Вимоги склад газу розрізняються між додатком і країни, з обмеження для використання в автомобілях будучи більш спокійно, ніж для ін'єкцій в газовій мережі. Як і перевірки того, що СН4 послідовно навколо 97-98%, важливо також, щоб тримати H2S і O2 рівні дуже низькі. Гарна система моніторингу може також керувати більш високі тиску, що беруть участь в модернізації біогазу через регулятори зручно розташованими тиску.

Біогаз з звалища

Побутові відходи управляється по-іншому по всій Європі, в залежності від наявності земель, державної політики та стимулів, громадська думка, історична спадщина і бюджетів. Добре керованого полігон буде також давати високоякісні біогазу у великих обсягах. Як і біогазу, деякі сайти не піддаються вироблення електроенергії, або з інших причин можуть знайти краще економічне обґрунтування створення СПГ зі звалищного газу.

Багато розчини моніторингу доступні для широкого діапазону додатків біогазу по всьому світу, будь то фіксована система встановлена, щоб захистити двигун CHP, чи портативний аналізатор для перевірки рівнів спот газу протягом усього процесу AD. Регулярний поточний моніторинг допоможе з ефективністю процесу та захисту від можливого пошкодження, в кінцевому рахунку, заощадити час і отримання прибутку.
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 851 | Додав: evgeniu | Теги: біогаз, альтернативна енергетика, Європа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar