MENU

00:06
Big Body 790 — для перевезення силосу та інших транспортних операцій

Німецький виробник сільськогосподарських причепів анонсував вихід на ринок нової моделі — великотоннажного Big Body 790. Тракторний причіп призначений для перевезення силосу, а також виконання інших транспортних операцій на високих швидкостях.

Великотоннажний кузов встановлено на міцному двовісному шасі з шинами низького тиску. Від тривісного варіанту інженери відмовилися, щоб не збільшувати вагу причепа і тим самим економити пальне трактора.

Інша «родзинка» Big Body 790 — вперше в історії Krampe пневматична підвіска пропонується вже в базовій комплектації. Пневмоелементи максимально компенсують «удари» від ям та інших дорожніх нерівностей, підвищуючи стабільність та швидкість руху. Остання становить 40 кілометрів за годину. Мінімальна потужність трактора — 180 кінських сил.

Вага причепу — 7,1 тонни, вантажопідйомність — від 16,9 до 22 тонн залежно від продукції, що перевозиться. Довжина платформи — 8 метрів, об’єм кузова — 27,6 кубічного метра. Пропонуються три варіанти надставок, за допомогою яких корисний об’єм можна збільшити до 42 «кубів».


 


Докладніше про технічні характеристики новинки — на сайті виробника

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 550 | Додав: evgeniu | Теги: Тракторний причіп, Krampe, Big Body 790 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar