MENU

15:14
Англійський McConnel розширив модельний ряд пружинною бороною

Англійський виробник техніки для обробітку ґрунту та косіння розширив модельний ряд пружинною бороною. Агрегат призначений для закриття вологи та виконання інших функцій в комплексі передпосівної підготовки поля. Новинка характеризується високою продуктивністю роботи і низькими потребами в споживанні пального трактором.

Максимальна глибина обробітку — до 50 мм. Борона ефективно закриває мікротріщини в ґрунті, зберігаючи вологу в ньому. Це також сприяє активному проростанню бур’янів для їх подальшого знищення механічним способом або гербіцидами. Агрегат можна використовувати для знищення бур’янів, гнізд та комах-шкідників і після збирання врожаю. Борона одночасно перемішує пожнивні залишки, що сприяє прогріванню ґрунту.

Агрегат має 6 автономних секцій, що регулюються гідравлічно.  Стандартно він оснащується 144 сталевими зносостійкими робочими органами товщиною 13 мм. Як опції пропонуються зубці товщиною 14 та 16 мм. Ширину захвату — 7,4 метра.

В оптимальних умовах борона не втрачає ефективності й на швидкості в 25 км/год. Це дає змогу обробляти за годину до 13 гектарів. Потреба в потужності — 120 к. с. Як запевняють у компанії, витрати пального трактором — 1,5—2 літри на гектар.
Продуктивність новинки — до 13 гектарів за годину

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 648 | Додав: evgeniu | Теги: пружинна борона, обробіток ґрунту, McConnel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar