MENU

15:30
AMAZONE виводить на ринок нове покоління пневматичних зернових сівалок AD-P Special — з сервоприводом дозування

Німецький виробник на SIMA 2015 у Парижі представив пневматичну сівалку AD-P Special. Новий модельний ряд отримав сервопривід дозування насіння і приходить на зміну успішній попередній серії.

Оптимізована форма бункера базової моделі уміщує 850 л. «Великий» варіант AD-P Special оснащується бункером на 1250 л. Насадки дають змогу збільшити їх обсяг до 1100 л і 1500 л відповідно. Обидва бункери мають ширину 2,2 м, відтак заповнювати їх  можна за допомогою фронтального навантажувача.

Особливістю нової серії AD-P Special є система дозування. Її відрізняє, насамперед, зручний доступ при калібруванні і заміні дозувальних котушок. Крім того, котушку можна легко замінити навіть при заповненому бункері.

На AD-P Special інженери реалізували сервопривід дозування, властивий більш дорогим посівним комплексам. Сервопривід спрощує калібрування агрегату і регулювати норми висівання. Останнє можна робити прямо з кабіни трактора за допомогою бортового комп'ютера Amadrill+ або термінала управління AMATRON 3. Для визначення швидкості руху сівалки можуть використовуватися різні способи: радар, сигнал швидкості, отримуваний від трактора, сигнал швидкості від супутника GPS або імпульсне колесо.

Інженери також вирішили проблему  відключення додаткових посівних рядків. Таким чином, є можливість відключення до 5 рядків на кожній стороні сівалки. Як результат можна працювати тракторами з максимальною шириною шин 99,6 см при міжрядді 16,6 см і 75 см при міжрядді 12,5 см. Це дає можливість рухатися по сходах тракторам з більш широкими шинами.

Цікавою опцією AD-P Special є Comfort-пакет. Пакет включає TwinTerminal 3.0 з дисплеєм 3,2 дюйма. Термінал дає змогу не тільки управляти калібруванням, але і вводити отримані дані дистанційно. Доповненням опції є функція спустошення бункера, що полегшує роботу оператора при заміні посівного матеріалу.

Як і в інших посівних машин AMAZONE, які мають сервопривід дозування, AD-P Special можна оснастити функцією GPS-Switch, що автоматично вимикає секції сівалки на разворотній смузі.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 512 | Додав: evgeniu | Теги: пневматична, зерносівалка, сервопривід, сівалка, Amazone, система дозування, AD-P Special | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar