MENU

14:16
Amazone та Vogelsang розробили раму-адаптер для комбінації розподілювача рідких органічних добрив з бороною

Німецькі виробники сільгосптехніки Amazone та Vogelsang знайшли рішення для підвищення надійності й продуктивності розподілювачів рідких органічних добрив. До нового сезону Amazone вивела на ринок спеціальні рами-адаптери для компактної дискової борони Catros.

Рама компактної дискової борони не розрахована на велику вагу розподілювача і заповнених рідиною розподільних шлангів. У зв’язку з цим інженери компаній розробили раму-адаптер, що стала проміжною ланкою між обладнанням Vogelsang та бороною Catros.

На оцинкованої рамі жорстко кріпляться розподілювач і шланги аж до першої батареї дисків Catros. Спеціальні оцинковані фланці на їх кріпленнях забезпечують міцний монтаж і зручне розташування шлангів. Рідке добриво подається до передньої батареї дисків. Друга батарея змішує органічні добрива і накриває їх ґрунтом.

При безпосередньому впливі рідкого гною рухомі деталі ґрунтообробного агрегату піддаються сильному зношуванню. Тому Amazone підготувала для борін Catros pro-пакет. Спеціальні ущільнення підшипників і додаткові точки змащування, які при звичному використанні не потрібні, істотно підвищують довговічність деталей.

Перевагою рами-адаптера є її простий модульний принцип. Ніяких складних конструктивних змін на Catros не потрібно. Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 486 | Додав: evgeniu | Теги: рідкі органічні добрива, продуктивність, Amazone, Vogelsang | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar