MENU

10:31
«АГРОМАШ 85 ТК Метан» економить пальне

Російський виробник сільськогосподарської техніки продовжує роботу над тракторами, що працюватимуть на блакитному паливі. Торік було представлено «газову» модифікацію колісного трактора АГРОМАШ 85 ТК. Польові випробування продемонстрували високу його ефективність та економічність порівняно з дизельним аналогом. В цьому році компанія представила модернізований варіант «вісімдесят п’ятої» моделі — «АГРОМАШ 85 ТК Метан».

Ззовні модернізований трактор відрізняє відсутність газових балонів на даху кабіни — інженери знайшли їм інше місце, оптимально інтегрувавши в дизайн. Крім того, це зменшило висоту трактора і знизило центр ваги.

«АГРОМАШ 85 ТК Метан» отримав сучасну ергономічну кабіну, що забезпечує комфортні умови роботи. Зміна пального не вплинула на тягово-зчіпні характеристики — він агрегатується з широким спектром сільгоспмашин, у тому числі ґрунтообробних, посівних, агрохімічних, розрахованих на роботу з трактором тягового класу 1.4.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 591 | Додав: evgeniu | Теги: АГРОМАШ 85 ТК Метан, Трактор, метановий двигун, «Агромашхолдинг» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar