MENU

17:19
AgriBuggy A280 — нова кабіна, економія пального та вища продуктивність
Англійський виробник техніки для внесення добрив та засобів захисту рослин до нового сезону оновив легкий самохідний обприскувач AgriBuggy. Він став більш зручним, економічним і потужним.

Ззовні агрегат вирізняє нова кабіна з вигнутими тонованими стеклами. Просторий салон підвищує комфорт роботи, оглядовість та безпеку. Змін зазнала й ергономіка робочого місця. «Плаваюча» консоль рухається разом із сидінням. Багатофункціональний джойстик дає змогу одним пальцем задавати ключові операції — від роботи автоматичної трансмісії до управління круїз-контролем та розпиленням. Доповнює картину семидюймовий кольоровий дисплей, на який виводиться ключова інформація про роботу систем.

148-сильний двигун Cummins відповідає екологічному стандарту Stage IIIB. Силовий агрегат характеризується економічністю. Як запевняють у компанії, середня витрата пального становить близько 70 літрів на день, в порівнянні зі 150—200 літрами великих обприскувачів.

При цьому продуктивність — на високому рівні. Ємність основного бака — 2700 літрів. Спеціальне внутрішнє покриття спрощує очищення. На вибір пропонуються алюмінієві штанги з шириною захвату 12 чи 24 метри. Низький центр ваги, та її розподіл в пропорції 50:50, а також широкі шини, підвищують стабільність машини та зменшують тиск на ґрунт. Високі транспортна та робоча швидкості дають змогу обробляти більше площ за меншу кількість часу.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 517 | Додав: evgeniu | Теги: обприскувач, AgriBuggy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar