MENU

14:13
Аграрна політика і реформи
В рамках проведення міжнародної конференції на підтримку України окрема панель буде присвячена аграрній тематиці – «Аграрна політика і реформи».
Нові напрями агробізнесу в Україні, ключові досягнення та подальші кроки реформ у сільському господарстві, інвестиції в агробізнес, національна стратегія розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015-2020 роки – основні теми дискусії панелі “Аграрна політика і реформи“.
Доповідачі панелі:  Олексій Павленко, Міністр аграрної політики та продовольства України; Андрій Пивоварський, Міністр інфраструктури України; Хайнц Ольберс, Директор Європейського інвестиційного банку у сусідніх країнах; Руфат Алімарданов, Голова регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації в Україні та Білорусі; Лістра Антуан, Глобальний директор з розвитку агробізнесу DuPont Pioneer.
Модератор панелі: Дірк Штратманн, Генеральний директор John Deere International.
Після закінчення обговорення прес-конференція ключових спікерів за результатами панельної дискусії.
Початок конференції – 28 квітня о 9:00
Початок панельної дискусії о 15:45
 
Місце проведення – Київ,  НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська 55.
 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 501 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: прес-конференція, Мінагрополітики України, напрями агробізнесу, реформи, Аграрна політика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar