MENU

15:46
30 липня пройде День поля «Лозівські Машини»

30 липня 2015 в рамках реалізації практичних завдань інноваційно-освітнього кластеру «Агротехніка» ІГ УПЕК проводить День поля «Лозівські Машини».

Захід організовано в рамках реалізації практичних завдань інноваційно-освітнього кластеру «Агротехніка».

Мета заходу- демонстрація досягнень сільгоспмашинобудування Харківського регіону в реалізації стратегії імпотрозамещенія в АПК. Просування сучасних технологій землеобработкі та енергоефективних рішень у сільському господарстві.

У заході візьмуть участьпредставники Харківської обласної державної адміністрації та районних адміністрацій області, керівники провідних агропромислових підприємств з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Полтавської та Сумської областей, представники вищих навчальних закладів аграрного профілю.
 

У програмі заходу:масштабна польова демонстрація роботи всієї лінійки ґрунтообробної та посівної техніки виробництва «ЛКМЗ», обговорення перспектив співробітництва між агропредприятиями Харківської та сусідніх областей, аграрними університетами-учасниками Кластера, а також підприємствами-виробниками машинобудівної продукції для АПК.

В рамках Дня поля «Лозівський МАШИНИ», організаторами для відвідувачів буде проведено розіграш головного призу - стерньового культиватора «Шилінг» шириною захвату 3м.

Завершить захід святковий фуршет на лоні природи.
 

На Дні поля буде представлений асортимент сільськогосподарської продукції заводу «ЛКМЗ», включаючи нашу новинку -  пневматичний посівний комплекс «Златник» , який на сьогоднішній день не має вітчизняних аналогів і впевнено конкурує з кращими зразками імпортної техніки.  

Цікавими будуть і інші новинки -  дискатори «Дукат»  шириною захвату 12м під трактора 350л.с і  глибокорозпушувач «Гульден» , який концептуально близький до найбільш поширеним європейським глибокорозпушувача.

На заході можна буде детально ознайомитися зі  стерньовими культиваторами «Шилінг» ,  дискатори «Дукат» ,  передпосівним культиватором «Червінець» , приставкою прямої сівби «Крона» ,  зубопружінной бороною «ЛІРА»  з комплексом для внесення добрив «РЕАЛ» .

Організатор - ІГ УПЄК

Дата: 30 липня 2015

Місце: смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну, Харківської області на базі ПСП «ГАРАНТ»

Початок:10:00

Закінчення: 15:30

Детальна інформація на сайті:  www.agro.upec.ua

З питань участі та відвідування: +38 (057) 738-10-14, +38 (050) 303-71-02

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 612 | Додав: evgeniu | Теги: Лозівські Машини, Агротехніка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar