MENU

14:40
Подвійне поповнення в лінійці компактних екскаваторів Takeuchi

Компанія Takeuchi початку продажу двох нових компактних гідравлічних екскаваторів з індексами TB230 і TB240, розширивши тим самим свою пропозицію машин з рівнем емісії Tier 4. 
Як стверджує продуцент, новинки отримали такий же дизайн, що і нещодавно випущена модель TB260, що характеризується покращуваною оглядовістю з місця оператора і забезпечує більш простий доступ до вузлів при проведенні техобслуговування. 


Маючи експлуатаційну масу 3 т, міні-екскаватор TB230 агрегатується 24-сильним дизельним двигуном Yanmar. Мотор відповідає екологічному стандарту Tier 4 Final на чистоту вихлопів і обладнується електронним блоком управління, що стежить за уприскуванням палива і іншими робочими параметрами. Виривне зусилля на кромці ковша у машини становить 28 кН. 
Робоче місце оператора на моделі TB230 включає багатофункціональний монітор, кнопки перемикання функцій, електронний контроль потужності і точне джойстикового управління з пропорційним перемикачем для контролю допоміжної гідравліки.


TB240В свою чергу інша новинка - екскаватор TB240, вперше представлений раніше цього року на виставці ConExpo 2014 - має експлуатаційну масу 3,76 т і забезпечує зусилля відриву на кромці ковша, рівне 44,3 кН. Цей параметр, як повідомляють в Takeuchi, приблизно на 15% більше, ніж у моделі TB235, яку TB240 покликаний замінити на ринку. 

Серцем силової установки екскаватора також виступає дизель Yanmar, відповідний найбільш строгим екологічним нормам Tier 4 Final. Потужність агрегату в порівнянні з попередником TB235 зросла на 20% і тепер становить 35 к.с. Ще одна відмінність від застарілої моделі - два нових робочих режиму: економічний (Eco) і силовий (Power). 
У число інших особливостей екскаватора TB240 входить можливість налаштування допоміжної гідравліки для застосування різних видів навісних знарядь, посилена стріла з великими кутовими вставками для додаткової міцності, і перероблений дизайн, що забезпечує всебічний доступ до точок обслуговування з рівня землі без необхідності будь-яких дій з кабіни.

.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 918 | Додав: evgeniu | Теги: TB240, takeuchi, гідравлічні екскаватори, TB230 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar