MENU

Україна, підписавши економічну частину угоди з Європейським Союзом, взяла на себе зобов’язання забезпечити та гарантувати якість продукції згідно регламентів та вимог ЄС. Державна інспекція сільського господарства України розуміє важливість цієї роботи і непростий шлях, що потрібно пройти для покращення якості продукції, а не відміняти контроль за нею. З повною відповідальністю зазначаємо, що Держсільгоспінспекція готова до такої роботи та співпраці з громадськими організаціями і асоціаціями які мають власні пропозиції в цьому напрямку.

Тож, звертаємося до кола учасників аграрного ринку, а також  установ, які лобіюють інтереси великого бізнесу для скасування будь-яких заходів державного контролю та нагляду, не розповсюдж ... Читати далі »

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 738 | Додав: evgeniu | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Лист із вітаннями на адресу Міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки надійшов від голови Американської торгової палати в Україні Бернарда Кейсі. У ньому американці висловлюють захоплення позицією міністерства щодо дерегуляції на ринку ЗЗР та зняття перепони у вигляді скасування ліцензування засобів захисту рослин.


Питання скасування режиму ліцензування імпорту хімічних засобів захисту рослин порушило Мінекономрозвитку України, 27 березня надіславши відповідний лист до Мінагрополітики України. Було створено робочу групу з представниківДержветфітослужби України, бізнесу та громадських організацій. Результатом роботи стало звернення до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України з листом, в якому Мінагрополітики України просить ініціювати внесення змін до Постанови КМУ № 950, в якій відповідно ... Читати далі »
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 546 | Додав: evgeniu | Дата: 02.07.2014