MENU

14:25
Becklönne представив високопродуктивний польовий перевантажувач

Розробка німецької інжинірингової фірми Becklönne дає змогу включити в процес транспортування силосу дорожні тягачі з напівпричепами. Це пришвидшує доставку зеленої маси та дає змогу, як запевняють у компанії, економити на пальному.

Головна ідея інженерів — трактор з причепом на полі та вантажівка на дорозі. Перевантаження ж відбувається за допомогою високопродуктивного транспортера.

Агрегат має бункер для розвантаження шириною майже 4 м. Далі зелена маса потрапляє на 12-метровий конвеєр (ширина 3 м), який піднімає її на висоту до 6 метрів — достатньої для перевантаження в напівпричіп. Продуктивність — до 25 кубічних метрів за хвилину.

З транспортного в робочий стан перевантажувач переводиться всього за 5 хвилин. Живиться агрегат від трактора. Управління здійснюється з дистанційного пульта.

Максимальна висота підйому смуги 6 метрів також робить можливим для автопоїздів може бути завантажений на вище розташованих сільськогосподарських доріг. Вони можуть управлятися безпосередньо під завантажувачем. Так трактор залишаються з транспортними вагонів на поле, в той час як в погодинній ставці 20 € дешевше, а також швидше вантажівки взяти на себе з більш високою корисним навантаженням, наприклад, транспортування матеріалу, що підлягає нарізаний до декількох кілометрів біогазової установки. Це також робить Becklönne-ліжко причіп amortisiere в дуже короткий час, пише виробника.

Живиться від гідравлічної системи навантажувача над або навантаження зондування системи трактора або за допомогою власних гідравліки, передачі електроенергії по карданного насоса. Вся конвеєрна стрічка може управлятися за допомогою бездротового пульта дистанційного керування. Рампи в передній частині бункера для того, щоб візок завжди доступні незалежно від грунтових умов на оптимальній висоті навантажувача. Особливий інтерес представляє Becklönne нова розробка для підрядників і операторів біогазових установок. 
Окрім трав’яного силосу, машина адаптована для перевантаження подрібненої кукурудзи, деревної тріски, а  також картоплі, капусти, інших овочів. Перевантажувач підійде й для роботи на стаціонарних майданчиках для завантаження біогазових установок.

 

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 531 | Додав: evgeniu | Теги: Becklönne, Агрегат, транспортування, корми, зелена маса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar