MENU

14:48
Zetor оснащуватиме трактори двигунами стандарту Tier 4

Починаючи з 2015 року, чеський виробник оснащуватиме трактори силовими агрегатами Deutz, що відповідають екологічному стандарту Tier 4.
 

Перехід на нові двигуни відбуватиметься поступово протягом року і включатиме моделі й модифікації потужністю від 75 до 173 кінських сил. Відповідність високим екологічним стандартам досягається завдяки каталізатору та фільтру сажі.

Поряд зі зниженням рівня викидів чеський виробник обіцяє зменшення витрат пального.

Що означають норми Tier 4 Final і Stage IV по викидах забруднюючих речовин, які  введені в силу в 2014 році?
Починаючи з 2014 року, агентство США з охорони навколишнього середовища (EPA) вводить норми з індексом Tier 4 Final і відповідне відомство ЄС (EU) вводить норми з індексом Stage IV, які передбачають подальше скорочення викидів шкідливих речовин в атмосферу в даній галузі. Норми викидів NOx для дизельних двигунів для позашляхової техніки потужністю від 174 до 751 к.с. знижуються ще на 45% у порівнянні з нормами 2011 року. До 2014 року вміст NOx і PM у відпрацьованих газах буде знижено на 90% в порівнянні з поточними рівнями відповідно до норм Tier 3 і Stage IIIA.

Норми токсичності вихлопних газів двигунів даної категорії потужності складають: 0,4 г / кВт-год оксидів азоту (NOx) і 0,02 г / кВт-год твердих частинок (PM). Дані граничні рівні можна описати, як "майже нульові" рівні токсичності вихлопних газів.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 588 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, Tier 4, zetor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar