MENU

13:34
Запуск у тестовому режимі Проекту "Агромонітор"
Проект «Агромонітор» – інформаційно-аналітична система, призначена для обміну інформацією між сільськогосподарськими виробниками.

Робота системи побудована на одночасному внесенні аграрними підприємствами інформації про хід польових робіт і плани на майбутнє. Система опрацьовує результат і дає змогу стежити за ходом посівної та збиральної кампаній практично в реальному часі, причому як в цілому по Україні, так і в окремих регіонах.
Аналіз відкритої статистичної інформації дає змогу підвищити якість оперативного і стратегічного управління виробничими процесами в рослинництві, прогнозувати ринкову кон’юнктуру тощо. В державному масштабі це може зменшити негативні ефекти від пере- та недовиробництва окремих сільськогосподарських культур, зумовлених суб’єктивними чинниками. Таким чином планується досягти часткового саморегулювання галузі з можливістю одночасного контролю з боку Держави.
Проект знаходиться в стадії завершення. На даному етапі проводиться тестування роботи сервісу і пошук партнерів (у першу чергу серед державних структур), зацікавлених у співпраці.


Сайт Проекту
,,Агромонітор"
Інформація у facebook:
Офіційна сторінка
група

 
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 530 | Додав: evgeniu | Теги: планування, статистична інформація, статистика, проект, «Агромонітор», аналітична система, рослинництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar