MENU

14:30
Запорізькі землевпорядники створили єдиний реєстр договорів оренди земельних ділянок сільгосппризначення державної форми власності
big-0479f2990396c16c92c3a840bee0c80b.jpg

   Землевпорядники Запорізької області створили єдиний реєстр діючих договорів оренди земельних ділянок сільгосппризначення державної форми власності. Нині у реєстрі обліковується 2,5 тис. договорів на загальну площу більше 70 тис. гектарів. Реєстр відкритий для органів прокуратури та податкової адміністрації.

   Проведена робота допомогла землевпорядникам здійснити системний аналіз діючих договорів оренди та організувати проведення робіт з перегляду раніше укладених договірних зобов’язань та приведення їх у відповідність вимогами законодавства.

   З початку поточного року Головним управлінням Держземагентства області укладено 50 додаткових угод та нових договорів оренди із середньою орендною ставкою 4% від нормативної грошової оцінки земель на площу 3 тис. га, що поповнить бюджет на 1,75 млн гривень.

   У 2013 році землевпорядники області уклали 44 додаткові угоди та нові договори оренди з середньою орендною ставкою 4% від нормативної грошової оцінки земель, що, як передбачається, приведе до збільшення додаткових надходжень до бюджету 1,2 млн гривень.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 418 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0