MENU

11:42
Визначено переможців конкурсу на посади директорів 15 державних підприємств
28 травня визначено переможців на посади директорів 15 ДП. Конкурс на посади керівників 37 державних підприємств був оголошений 16 березня. Конкурс на 22 підприємства буде оголошено повторно.
З 16 березня протягом 30 днів тривало приймання документів на участь у конкурсі на посади керівників підприємств. Протягом травня заслуховувалися конкурсні пропозиції кандидатів на посади 29 державних підприємств. Загалом перед комісією виступили 99 кандидатів. 28 травня шляхом голосування визначено переможців.
На ДП «Державний інститут по проектуванню підприємств по переробці плодоовочевої продукції «Діпроплодоовочгосп», ДП «Одеська служба з активних впливів на гідрометеорологічні процеси», ДП «Кільчень», ДП «Державне підприємство «Понінківське», ДП «Державний Миргородський Гренажний завод» не було подано жодної заяви.
На ДП «Харківський проектний інститут «Промзернопроект» була подана одна заява, але рішенням конкурсної комісії кандидату було відмовлено в подальшій участі в конкурсному відборі у зв’язку з порушенням вимог до документів.
На посади директорів ДП «Науково-дослідний центр рідких мінеральних добрив» та ДП «Сільськогосподарське підприємство «Більковецьке» претендували по одному кандидату. Однак вони не надіслали у встановлений термін конкурсні пропозиції, і, відповідно, не були допущені до захисту.
Стосовно ДП «Благодатне» триває судовий процес і рішення про проведення конкурсу буде прийняте після рішення суду.
Конкурсні пропозиції до планів розвитку підприємств кандидатів на посади директорів 13 ДП були визнані комісією такими, що не відповідають встановленим вимогам.
Відповідно, більшістю голосів членів комісії, прийнято рішення оголосити повторний конкурс на ДП «Бориспільське», ДП «Проектно – конструкторський технологічний інститут «Львівхарчопроект», ДП «Гвардійське», ДП «Український державний конструкторсько-технологічний інститут транспорту АПК», ДП «Харківцукорзбут», ДП «Дніпропетровський експериментальний виноробний завод», ДП «Світанок», ДП «Сільськогосподарське підприємство «Запорізьке», ДП «Радгосп «Виноградна долина», ДП «Сільськогосподарське підприємство «Хмельницьке», ДП «Великолазівський», ДП «Кук», ДП «Первомайський державний науково-інженерний центр з проблем ресурсозбереження та енергозбереження».
Повторний конкурс буде оголошено на посади директорів 22 державних підприємств. Інформація про терміни проведення конкурсного відбору буде розміщена на офіційному сайті міністерства. Також інформацію про вакансії Мінагрополітики та умови участі в конкурсах потенційні кандидати можуть дізнатися на національних сайтах працевлаштування.
 
Прес-служба Мінагрополітики
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 836 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Мінагрополітики України, керівник, державне підприємство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar