MENU

12:58
Визначено аграрна еліта України
   У квітні в столичному виставковому центрі АККО Інтернешнл відбулося урочисте нагородження 100 кращих аграрних підприємств України - лідерів аграрної галузі за підсумками їх діяльності в 2013 році.

  Всі вони стали учасниками проекту «Аграрна еліта України», який вже четвертий рік поспіль проводить журнал The Ukrainian Farmer. До складу експертної ради з 23 осіб увійшли представники галузевих асоціацій, постачальників МТР, компаній, що надають юридичні, консалтингові та інші послуги нашим аграріям.

   У 20 номінаціях було представлено по п'ять компаній - учасників українського ринку. Перелік номінацій добре відображає спектр господарської діяльності: Інноваційність, Соціальна відповідальність, Енергоефективність, Нарощування експорту, Дебют року, Удосконалення технології і т.д.
    У номінаціію «Кращий іноземний інвестор» потрапила і компанія «Шпола-Агроіндустрія». Як розповів AgroPravda.com Фредерік Шавиньи, керівник групи компаній ByFrederic, в яку входить «Шпола-Агроіндустрія»: «Це велика відповідальність для нас бути одним з орієнтирів ринку, ось уже кілька років. У той же час це і заслужена нагорода, так як ми постійно перебуваємо в процесі розвитку і зростання. Запускаємо багато нових проектів і прагнемо до вдосконалення існуючих технологій ».


 

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 667 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar