MENU

16:05
Виробник овочезбиральних комбайнів Dewulf оголосив про об'єднання з компанією Miedema

Бельгійський виробник комбайнів для збирання картоплі та моркви Dewulf оголосив про об’єднання з голландською компанією Miedema, що володіє брендами Structural і Smart Solutions. Завдяки цьому злиттю група стане другим за величиною в світі виробником обладнання для вирощування й переробки картоплі. Угоду планується завершити до кінця цього року.

«Об'єднавши зусилля, Dewulf розраховує прискорити вихід на ринок обладнання преміум-класу. Компанія бачить великі перспективи, оскільки обсяги виробництва картоплі ростуть, і картоплярство все гостріше потребує нових технологій вирощування та переробки», — йдеться в офіційному прес-релізі Dewulf.

Компанії вже працюють над новою лінійкою обладнання, яке буде впроваджуватися поетапно протягом кількох років. «Кожен агрегат повинен бути кращим у своєму класі. Такі наші плани», — зазначив менеджер з досліджень і розробок Хендрік Декрамер.

«В умовах розвитку овочівництва людина і машина повинні виконувати величезний обсяг робіт протягом короткого періоду. Ми прагнемо зробити доступними навіть найпередовіші технології, випускаючи інтелектуальне обладнання, щоб будь-який фермер, що вирощує картоплю, міг працювати швидко і якісно», — зауважив Декрамер.

Dewulf and Miedema також введуть єдиний стиль для компанії. «Необхідна злагоджена робота в одній команді. Вона згуртує компанії і полегшить конкуренцію на ринку», — зазначив директор з глобального маркетингу Гідо Мангнус. Введення фірмового стилю розпочнеться вже в цьому році.

Miedema займається розробкою і виробництвом сучасних технологій зберігання і сортування овочів. Штаб-квартира знаходиться в Нідерландах (м. Вінсюм). В компанії працюють 111 спеціалістів.

Dewulf — один з лідерів на ринку самохідних картопле- і морковозбиральних комбайнів. Маючи в своєму розпорядженні більш ніж 150 співробітників і два заводи (в Бельгії (Руселарі) та Румунії (Брашов)), Dewulf щорічно виробляє до 300 комбайнів і постачає їх у 37 країн, включаючи Китай, Туреччину і Південно-Африканську Республіку.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 422 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: комбайн, Smart Solutions, structural, Dewulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar