MENU

04:31
Versatile розробив нову модель трактора-конкурента Case IH Steiger Quadtrac, оптимізовану для роботи на низьких швидкостях. Новою моделлю ст

Versatile розробив нову модель трактора-конкурента Case IH Steiger Quadtrac, оптимізовану для роботи на низьких швидкостях.

 
Новою моделлю став Versatile DeltaTrack Creeper. Особливість модельного ряду: трактори призначені для робіт на найнижчих швидкостях (від 1,52 км / ч) при 1800 об / хв. При цьому двигун забезпечує і достатній крутний момент, і необхідну потужність гідравліки.
 

У лінійці - три моделі: 450DTC, 500DTC і 550DTC номінальною потужністю 450, 500 і 550 к.с.відповідно, які забезпечуються двигунами Cummins QSX15 iT4 в парі з перевіреною 16-ступінчастою коробкою передач PowerShift.

DeltaTrack Creeper оснащується системою нових тректов Camoplast серії 6500 стандартною шириною 30 "або 36".

Versatile DeltaTrack

Як стало відомо, трактори Versatile DeltaTrack Creeper будуть доступні з весни 2015 по цінами, порівнянними з конкурентом Case IH Steiger Quadtrac: від $ 475 368.

Відзначимо, що гусеничні (і напівгусеничні) трактори останнім часом входять в моду: окрім вже озвучених, розробками подібної техніки активно займається New Holland, John Deere випускає спеціальні набори для пересаджування тракторів на гусениці, розробки ведуть і інші виробники.

Не відстає від світових тенденцій і вітчизняний ХТЗ: готується новий трактор ХТЗ-280 зі змінною колісно-гусеничної системою.

ХТЗ-280 на гусеничному рушії буде відповідати тяговому класу 6-7 т і буде розрахований на найважчі роботи і роботу в міжсезоння. Гусеничний рушій забезпечить високу тягову потужність, коефіцієнт буксування зменшиться на 5%.
Як розповів технічний директор ХТЗ Вадим Аносов, за попередніми розрахунками ХТЗ-280 обійдеться мінімум в 3 рази дешевше закордонних аналогів.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 890 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Versatile DeltaTrack Creeper, нова модель, Versatile, Трактор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar