MENU

15:26
Велес-Агро представив серійну модель нового плуга
Вітчизняне підприємство «Велес-Агро» на виставці «Зернові технології-2015» продемонструвало серійну модель свого нового оборотного плуга ПОН-5-40 + 1.


У минулому році компанія модернізувала весь модельний ряд своєї техніки, і представила новинку - новий плуг на 8 робочих органів, з можливістю демонтажу останньої секції.
Зазначимо що, плуг, продемонстрований раніше, був лише передсерійним зразком, який проходив випробування, а остаточний варіант ПОН-5-40 + 1 представили лише тепер, на «Зернових технологіях».

Як розповіли представники «Велес-Агро», ПОН-5-40 + 1 забезпечує повний оборот пласта землі, має велику кількість налаштувань, для чого реалізована можливість налаштування корпусу в 3-х діапазонах. Захоплення корпусу варіюється від 30 до 50 см, питомий опір ґрунту - 0,09 МПа, її твердість - до 3,5 МПа. Тому новий плуг «Велес-Агро» може застосовуватися на будь-яких грунтах України.


Передсерійний зразок плуга "Велес-Агро".
Вартість плуга - 490 тис. Грн. На жаль, ця ціна багато в чому залежить від курсу валюти, оскільки в основі конструкції використовуються імпортні матеріали: метал поставляється зі Швеції та Туреччини. Але перевага в тому, що замовляються спеціальні пружинні сталі, які з успіхом витримують навантаження.
Відзначимо, що демонстрацією нового серійного плуга в «Велес-Агро» не обмежилися: на виставці присутня пропашная пневматична сівалка точного висіву СПМ-8, тракторні маніпулятори ГСТ-1000, що випускаються «братньої» компанією «Діапазон». Виробництво маніпуляторів не так давно було евакуйовано із зони АТО, але вже успішно розвернуло свої потужності.
Окрім техніки, був представлений і стенд запасних частин до сільгосптехніки імпортного та вітчизняного виробника.

Компанія не збирається зупинятися на вже існуючих моделях: вже до літа планується представити дисковий лущильник (аналог Amazone), а ближче до осені - посівний комплекс на базі власної Сошникова групи з шириною захвату 7 і 12 м.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 617 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Україна, виставка, плуг, Велес-Агро, «Зернові технології-2015», обробіток ґрунту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar