MENU

14:03
Väderstad вивів на ринок лінійку важких борін

Шведський виробник розширив сімейство Carrier універсальними важкими дисковими боронами. 

Нові Carrier L та Carrier XL здатні працювати в складних умовах після збирання з наявністю великої кількості пожнивних залишків за рахунок дисків великого розміру. В Carrier L їх діаметр становить 510  мм, у Carrier XL — 610 мм. Максимальна глибина обробітку — 15 см.

X-подібне розміщення дисків сприяє прямолінійності ходу агрегату позаду трактора. Це є важливою умовою під час використання GPS-навігації для зниження величини перекриттів між проходами та на полях зі схилами.

Завдяки можливостям зміни робочого кута атаки дисків MultiSet від 11 до 19 градусів, простим рухом його можна відрегулювати на одне з чотирьох положень, що оптимізує роботу, залежно від глибини обробітку, умов та поставлених задач.

Диски з великими вирізами мають загострену частину. Це забезпечує рівномірне зношення дисків без зміни форми.

Всі диски компанії Väderstad виготовлені з спеціальної загартованої шведської сталі марки  V55, що забезпечує тривалий експлуатаційний період.

Carrier L та Carrier XL сконструйовані та розроблені  з акцентом на універсальність, міцність та потужність з низькими експлуатаційними затратами. Нові Carrier L та Carrier XL доступні з шириною захвату від 4,25 до 8,25 м.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 477 | Додав: evgeniu | Теги: борона дискова, Carrier XL, Väderstad, Carrier L | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar