MENU

14:08
Väderstad представив новий глибокорозпушувач

Шведський виробник «розсекретив» ключові новинки 2015 року. Серед них — глибокорозпушувач (важкий культиватор) Opus.

Агрегат виконує обробіток ґрунту на глибину до 40 см. Завдяки рівномірному розміщенню стійок лап у декілька рядів (інтервал між лапами — 27 см) і високій висоті рами (80 см) Opus здатний працювати в умовах великої кількості пожнивних решток. Притискне зусилля кожної стійки лапи в 700 кг дає змогу дотримуватися глибини обробітку навіть у найважчих умовах. На високу адаптованість агрегату працює також велика кількість доліт і відвалів.

Opus 700 (робоча ширина — 7 м) з котком SteelRunner
Робоча глибина регулюється з кабіни трактора. Гідравлікою регулюється і положення вирівнюючих дисків, які залишають ретельно вирівняну поверхню навіть на важких ґрунтах. Вирівнюючі диски закріплені на паралелограмній навісці, щоб підтримувати ідеальний кут атаки.

Глибокорозпушувачі доступні з робочою шириною 6 та 7 метрів. Як опції доступні два види котків. Дворядний SoilRunner має велику площу контакту з ґрунтом та потребує менше тягових зусиль. Його особливістю є те, що поверхня ґрунту після проходу залишається добре розпушеною.

Сталевий коток SteelRunner — це важкий додаток з агресивним профілем кілець діаметром 600 мм. Він якісно ущільнює ґрунт і ефективно подрібнює великі грудки, а також «вдавлює» каміння. Кожне кільце виготовлене у вигляді тарільчатих пружин, що не потребують постійного «підтягування». Самоцентруючі чистики підтримують коток в чистоті, навіть за підвищеної вологості.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 494 | Додав: evgeniu | Теги: Opus 700, глибокорозпушувач, Väderstad, культиватор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar