MENU

15:47
SIMA-2015: У Парижі вручили нагороди за кращі агроінновації року

Claas та John Deere стали переможцями конкурсу агротехнічних інновацій, який кожні два роки проводить спеціальна комісія в рамках міжнародної виставки SIMA у Парижі.

Німецький виробник отримав золоту нагороду за панорамну кабіну трактора Arion 400. «Прогрес у профілактиці, безпеці, комфорті й продуктивності», — так журі обґрунтувало своє рішення. Кабіна має хороший круговий огляд, що особливо важливо при використанні фронтального навантажувача. Крім того, дуже зручна для оператора.

Другу золоту нагорода вручили John Deere за пневматичну сівалку Exactemerge. Її особливістю є вертикальна система подачі з рядом щіток для оптимального розподілення посівного матеріалу. Така конструкція дає змогу навіть на високих швидкостях (до 20 км/год.) точно вносити насіння без горизонтального зміщення.

 

Ще одну медаль — срібну — John Deere отримав за автоматичну систему зчеплення трактора з причіпними чи навісними знаряддями. Також срібною нагородою відзначено інноваційний рулонний прес-підбирач Kverneland (про що читайте в окремому матеріалі), а також систему безпечного поводження з пестицидами B-safe французького виробника обприскувачів Berthoud.

Розробки ще 18 компаній, серед яких Horsch, Hardi, Merlo, Sulky, Muller Elektronik та інших, відзначені спеціальними преміями. З повним списком можна ознайомитися тут.

В Парижі розпочалася міжнародна виставка сільськогосподарської техніки. Організатори анонсували участь більше 1700 компаній з 42 країн та понад 250 тисяч відвідувачів. На території 27 гектарів виставлені трактори, комбайни, причіпні і навісні агрегати. В рамках виставки пройде більше 50 форумів і конференцій.

SIMA-2015 триватиме до 26 лютого.

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 442 | Додав: evgeniu | Теги: Arion 400, виставка, john deere, Мінагрополітики України, SIMA-2015, агротехнічні інновації | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar