MENU

16:42
В Мінагрополітики обговорили питання експертизи сортів рослин
rozivka-product.jpg

   23 червня 2014 року міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка зустрівся з керівниками сортодослідних станцій та філій Українського інституту експертизи сортів рослин та ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу». В зустрічі також взяли участь директори Департаментів Мінагрополітики, спеціалісти та керівники Українського інституту експертизи сортів рослин та ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу».

   Під час проведення зустрічі було обговорено механізм подальшого проведенняя сортовипробування рослин та садивного матеріалу. Також зазначено, що саме це найбільше турбує сьогодні керівників, які багато років віддали для створення системи державного сортовипробування, а також в непрості часи змогли зберегти трудові колективи та матеріальну базу підприємств.

   Керівники сортодослідних станцій та філій обговорили з міністром проблемні питання функціонування галузі та шляхи їх подолання.

   Було вирішено привести законодавчу та нормативно-правову базу у відповідність до проведених реформ в галузі сортовипробування рослин та садивного матеріалу .

Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 624 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar