MENU

12:47
Українські фахівці ознайомились з досвідом США в діяльності кооперативів
Делегація українських аграріїв на чолі із заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Андрієм Дикуном, а також експерти ФАО та ЄБРР відвідали США із ознайомчим візитом. Під час візиту українські фахівці ознайомилися з специфікою організації та роботи одного з найбільш потужних та відомих кооперативів «Land O’lakes», а також відвідали низку передових американських молочних ферм та переробних підприємтсв.
 
Особливо цінним видався досвід роботи кооперативного сирзаводу «Decatur Dairy», на якому переробляється молоко господарств-членів кооперативу, а прибуток розподіляється між фермерами в залежності від кількості поставленого молока. Цікавим є те, що в асортименті сирів виробництва заводу є сир під назвою «Український».
Набутий досвід буде реалізовано в Україні, зокрема і під час роботи над удосконаленням законодавства, що регламентуватиме діяльність кооперативів.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 463 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Мінагрополітики України, досвід роботи кооперативного сирзав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar