MENU

16:40
У Львові на хабарі спіймали одного з керівників Державної інспекції сільського господарства
Співробітники СБУ спільно зі слідчими міліції припинили протиправну діяльність посадовця одного з управлінь Державної інспекції сільського господарства у Львівській області, який вимагав від директора українсько-польської будівельної компанії неправомірну вигоду. Повідомили ПрессОрг http://pressorg24.com в прес-центрі СБ України.

Державний службовець обіцяв підприємцю за 15 тисяч гривень видати позитивний висновок про проведену Управлінням на підприємстві перевірці. Щоб убезпечити себе від викриття, гроші мав отримати посередник, його знайомий.

17 червня у Львові правоохоронці затримали посередника і чиновника "на гарячому" під час отримання частини грошей - 13 тисяч гривень.

За матеріалами СБУ органами міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. Чиновнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна
.
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 518 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar