MENU

13:50
Трактор Case IH Magnum отримав третю нагороду поспіль
Magnum продовжує бути на хвилі успіху: трактор отримує третю нагороду поспіль. Цього разу його оцінили на виставці AGROTECH в Польщі.

Трактор Magnum від Case IH отримав третю нагороду поспіль: незабаром після присвоєння звання «трактор року» на EIMA в Болоньї минулої осені і «Машина 2015 року» на SIMA в Парижі в лютому, новий Magnum 380 CVX був відзначений золотою медаллю на виставці AGROTECH в Кельце , Польща.
Цей міжнародний форум сільськогосподарського обладнання є виставковим майданчиком для багатьох європейських країн. Понад 700 відомих на ринку передових компаній беруть участь у даній виставці з метою продемонструвати своє нове обладнання та пристрої для фермерських і лісових господарств.



«Magnum 380 CVX від Case IH отримав широке загальне визнання протягом останніх шести місяців. Такий потрійний успіх - отримання трьох престижних нагород поспіль - це яскраве свідчення визнання інноваційності та високої продуктивності машин Case IH в галузі сільського господарства », - сказав на виставці AGROTECH Метью Фостер, Віце-президент Case IH в регіоні Європи, Близького Сходу і Африки.
Case IH - це вибір професіоналів, це бренд, який вже понад 170 років використовує накопичений досвід в сільськогосподарській промисловості. Потужна серія тракторів, комбайнів та прес-підбирачів за підтримки всесвітньої мережі професійних дилерів забезпечує неперевершену підтримку споживачів і продуктивність, яка відповідає вимогам 21-го століття. Більш детальну інформацію про товари і послуг компанії Case IH можна знайти на сайті www.caseih.com/ua .
Виставка AGROTECH, що цього року проходить вже 21-й раз, - це найбільша і найважливіша спеціалізована сільськогосподарська виставка в Польщі. На площі у понад 60 000 квадратних метрів більше 58000 відвідувачів можуть побачити і придбати близько сотні видів машин сільськогосподарського та лісогосподарського призначення всіх розмірів і типів.
"Компанії Case IH"  широко відома виставка-продаж надає прекрасні можливості для представлення нашої сучасної, інноваційної та ефективної техніки покупцям не тільки з Польщі, але й усього світу. Ми знаємо, що підвищення ефективності роботи - це загальна мета всіх виробників сільськогосподарського обладнання в Європі, оскільки кліматичні зміни вимагають максимального збільшення продуктивності в умовах скорочення тривалості придатних до роботи сільськогосподарських сезонів. Наша участь у AGROTECH стала настільки успішним насамперед тому, що нам вдалося зробити зв'язок з клієнтами ще більш тісної і запропонувати наші останні високотехнологічні рішення. І останнє в списку, але далеко не останнє за значенням: той факт, що ми не тільки отримали золоту медаль за наш Magnum 380 CVX, але також отримали другу золоту медаль на виставці-продажу в Кельце за «надзвичайно оригінальний і сучасний стиль презентації бренду на виставці », робить наш успіх ще більш вражаючим», - завершує Фостер.
Переконливі докази безперервного інноваційного процесу
Починаючи з першого запуску виробництва в 1987 році, серія Magnum від Case IH постійно вдосконалювалася, підвищувалася її ефективність і продуктивність, зменшувалася споживання палива і обсяги шкідливих викидів, підвищувався комфорт оператора, оптимізуючи, таким чином, рентабельність інвестицій своїх власників.

 
Case IH є брендом компанії CNH Industrial NV, світового лідера товарів промислового призначення, зареєстрованим на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE: CNHI) та італійської електронній фондовій біржі Borsa Italiana (MI: CNHI). Більш детальну інформацію про компанію CNH Industrial можна знайти на сайті www.cnhindustrial.com .
Новий Magnum 380 CVX оснащений безступінчатим трансмісією CVX, простим у використанні багатоцільовим важелем управління, новим пакетом світлодіодного освітлення і, звичайно, нової інноваційної комплектацією «Rowtrac», що поєднує в собі кращі риси колісних і гусеничних машин.
Більш детальну інформацію про товари і послуг компанії Case IH можна знайти на сайті  www.caseih.com/ua .
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 603 | Додав: evgeniu | Теги: Трактор, Case IH Magnum | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar