MENU

14:40
Трактор АГРОМАШ 85ТК пережив чергову модернізацію

Російський «Агромашхолдинг» анонсував вихід на ринок оновленого колісного трактора АГРОМАШ 85ТК. Зміни торкнулися низки вузлів і агрегатів і покликані підвищити маневреність і продуктивність машини.

Головною відмінністю трактора є здатність повертати передні колеса на 55º замість 37º. Високої маневреності інженерам вдалося досягти за рахунок зміни профілю лонжеронів напіврами і способу їх кріплення до трансмісії трактора (з одночасним збільшенням її жорсткості).

Модернізовано і передній міст. Зокрема, він отримав захист карданної передачі бортового редуктора, чим забезпечується вища надійність хрестовин. Внесені в конструкцію зміни дозволяють АГРОМАШ 85ТК здійснювати розворот радіусом 4,3 м без пригальмовування заднього колеса і 3,7 м — з пригальмовуванням (досі трактор описував радіус в 5 м).

Серед інших новацій — новий радіатор системи кондиціонування. Додатково в конструкцію машини внесена можливість встановлення 2-канальної пневмосистеми, що розширило спектр задніх навісок.

Також у модернізованого трактора також значно звужений капот. Як результат, поліпшено огляд зони передніх коліс та фронтального навантажувача.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 445 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Трактор, АГРОМАШ 85ТК, модернізація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar