MENU

14:17
Terradisc — для роботи на вищих швидкостях

JOSKIN представив новий дисковий інжектор. Бельгійський виробник, що спеціалізується на сільськогосподарських причепах та машинах для внесення органічних добрив, розширив модельний ряд задньонавісних знарядь новим дисковим інжектором.

Terradisc доступний у версіях з шириною захвату від 4 до 6 м. Він оснащений дисками в кількості від 32 до 48 діаметром 510 мм, розміщених на рамі в два ряди.

Диски першого ряду прокладають борозни, в які по трубках потрапляє рідка органіка. Другий ряд дисків, що розташовані в протилежну сторону щодо першого ряду, закопує рідину і вирівнює ґрунт.

Кожен диск встановлений на палець з пластиковим підшипником, за допомогою чого піднімається вгору при наїзді на перешкоду. Terradisc повністю оцинкований.

Як запевняють у компанії, новий агрегат працює швидше, ніж моделі конкурентів. Рідина вноситься на глибину до 18 см. Не є проблемою і робота по стерні — диски ефективно справляються з функцією лущення.

Terradisc агрегатується з такими моделями цистерн для внесення рідкої органіки JOSKIN, як Quadra, X-Trem, Volumetra, Euroliner і Vacu-Cargo.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 530 | Додав: evgeniu | Теги: внесення органічних добрив, Terradisc, Joskin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar