MENU

03:34
Terex представив нові міні-навантажувачі
Компанія Terex випустила два нових минипогрузчика в своїй лінійці другого покоління (GEN2) - моделі R260S і V350S.


Перший з них оснащений радіальним механізмом навантаження і має вантажопідйомність в 1200 кг, V350S з вертикальним механізмом навантаження може піднімати до 1600 кг. В обидві моделі встановлений 74-сильний турбований дизельний двигун, що відповідає стандарту Tier 4 Final. Серія GEN2 спеціально розроблена Terex для компаній, що здають спецтехніку в оренду і невеликих подрячиків.
Модель R260S з силою відриву ковша 3 тонни може піднімати вантаж на висоту до 3,2 м. Такі мінінавантажувачі з радіальним механізмом підйому ковша прекрасно підходять для операцій копання і розрівнювання поверхні. Крім того у таких моделей набагато краще круговий огляд з місця оператора, що дуже допомагає при роботі на навколо будинків і на присадибних ділянках з існуючою забудовою.
Модель V350S з силою відриву ковша в 2,3 тонни підходить для чорнової роботи на будмайданчику, оскільки він може піднімати більшу вагу і володіє більшою висотою підйому завдяки вертикальному механізму підйому. Такі міні-навантажувачі добре підходять для операцій навантаження-розвантаження та переміщення вантажів.
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 558 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Серія GEN2, міні-навантажувач, R260S, V350S, Terex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar