MENU

11:51
Світлодіодні лампи Dyson будуть горіти протягом 37 років

Помітні поліпшення відбулися у світі світлодіодного освітлення за останній час: Sony пропонує світлодіодну лампочку з вбудованим Bluetooth динаміком, а Philips опускає ціну до 5 $, одним словом якщо ви маєте на меті встановити нову світлодіодну лампу - вибір є.

Але завжди є хтось, хто запропонує щось краще. Винахідник Джейк Дійсно, син засновника Джеймса Дайсона, стверджує, що компанія створила технологію, яка охолоджує світлодіоди правильно, що дозволяє їм працювати 37 років.

Для поліпшення технології світлодіодного освітлення в центрі уваги виробників були способи зберегти лампу прохолодною. Звичайно, світлодіоди не нагріваються настільки, як лампи розжарювання, але вони досі генерують тепло, яке з часом погіршує їх яскравість і колір.Спільною рисою світлодіодів був жаростійкий корпус, який знаходиться в основі лампочки, він створює велику площу поверхні, що дозволяє краще відводити тепло.

Світлодіодні лампи Dyson будуть горіти протягом 37 років

Рішення Дайсона для температурної проблеми LED світильників  стало результатом натхнення «технології теплових трубок», використовуваної в супутниках. Технологія використовує алюмінієвий радіатор для відведення тепла від ковпака світильника, і, за даними компанії, утримує температуру робочих світлодіодів близько 55º за Цельсієм (131º F).Дійсно стверджує, що це дозволить зберегти фосфорне покриття світлодіода і підтримувати його освітлення протягом більш ніж 37 років (на основі 12:00 безперервного використання в день).

Світлодіодні лампи Dyson будуть горіти протягом 37 років

«Інші дизайнери вирішили проблему охолодження світлодіодів тільки наполовину. Цього не достатньо », сміливо заявляє Джейк Дайсон. «Їх технологія приречена на провал, і вони, здається, не проти. Ми проти. Таким чином, ми винайшли першу освітлення , яке охолоджує світлодіоди правильно. В результаті, лампочка буде горіти протягом 37 років ».

Світлодіодні лампи Dyson будуть горіти протягом 37 років

Довговічні світлодіоди Дайсона вбудовані в лампочку під комерційною назвою Csys.Конструкція Csys включає в себе також сенсорне затемнення, а його база зі сплаву цинку обертається на 360 градусів, підтримуючи вертикальну і горизонтальну рухому консоль, що дозволяє по-різному відрегулювати положення лампи. У лампочці встановлено вісім світлодіодів, що забезпечує 587 лк (люмен на квадратний метр) світла.

Світлодіодні лампи Dyson будуть горіти протягом 37 років

Але все це дуже недешево, проте. Вартість Csys починається від £ 399.00 (US $ 610), дуже щедра плата за освітлення, навіть якщо вам всього лише іноді потрібно замінити лампочку.

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 414 | Додав: evgeniu | Теги: освітлення, світлодіодна лампочка, світлодіод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar