MENU

00:53
«Сварог Вест Груп» входить у новий для себе бізнгес-сегмент
«Сварог Вест Груп» планує презентувати нову лінійку сучасної техніки. Минулого року компанія придбала Шепетівський завод культиваторів, заявивши про плани інвестувати в його переоснащення 10 млн доларів. У 2016 році очікується запуск модернізованого підприємства. 
Про це в інтерв’ю ІА «Інтерфакс-Україна» зауважив голова правління компанії Андрій Гордійчук.
«У нас вже є європейські партнери, не маю права поки називати які, з якими ми почали розробку і виробництво сучасних зразків сільськогосподарської техніки, аналогів яким поки в світі немає. Це буде спільний українсько-європейський продукт, який підкорить не тільки наш ринок, а й світовий», — зауважив пан Гордійчук.
Уже випущено перші прототипи, які проходять тестування в Європі.
«Думаю, в лютому ми вже презентуємо нову лінійку продукції. У першу чергу, звичайно ж, ми будемо використовувати цю техніку для своїх потреб. Ідеологія цієї техніки продиктована нашим виробництвом. У симбіозі з інженерною службою європейських виробників уже створені відповідні зразки, які зараз тестуються в Європі. — пояснив він. — Це техніка, яка інтегрована в систему точного землеробства, що дасть можливість краще контролювати виробничі процеси, а головне — лінійка цієї техніки дасть можливість мінімізувати витрати виробників на основні засоби, уніфікувати питання її використання (запчастини, універсальний технологічний процес під різні культури) — те, про що аграрій завжди мріяв. Звичайно, не завжди виробники сільгосптехніки цього хотіли: їм потрібно продавати більше. Ми ж зробили інший симбіоз: він полягає в тому, щоб зробити універсальність технології і дати можливість аграріям отримати ті зразки, які найбільш оптимально підходять для них».
Категорія: Новини уряду, управлінь та організацій | Переглядів: 508 | Додав: evgeniu | Теги: «Сварог Вест Груп», інвестування, модернізоване підприємство, Шепетівський завод культиваторів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar