MENU

14:08
SULKY вивів на ринок інтелектуальну систему внесення мінеральних добрив

 Французький виробник сільськогосподарської техніки оснащуватиме розкидачі мінеральних добрив інтелектуальною системою Tribord 3Di, що є частиною системи Econov. Це перша система, що поєднує два режими роботи: «повна ширина» та «екологічна межа».

Tribord 3Di можна управляти, не виходячи з кабіни трактора за допомогою консолі Vision. Принцип роботи дуже простий: пульт контролює положення запатентованого SULKY жолоба за допомогою електричного циліндра високої точності.

Система Tribord 3Di користується параметрами регулювань Fertitest (вид добрив і ширина обробітку). В програму внесено більше 500 видів добрив. Оператор може зберегти налаштування на карті пам'яті SD або на флеш-накопичувачі (USB).

Вбудований у консоль Vision прилад для зчитування карт SD дозволяє вносити дані про оброблені ділянки або використовувати карти полів й програм для зміни норм внесення на окремих ділянках. Консоль Vision сумісна з багатьма програмними додатками точного землеробства (Greenstar, Agrimap+, Cerelia, Satplan, Farmstar).

Консоль Matrix 840 GS, що відображає 6 секцій внесення добрив, дає можливість наочно контролювати та коригувати роботу кожної з них у міру просування полем. Ширина розкидання регулюється за допомогою переміщення точки падіння на диск електричними циліндрами і приймає реальну форму ділянки. Під контролем GPS Econov не допускає нестачі або перевитрати добрива на кутах полях, а також рухом його краєм.

Нова система встановлювається на розкидачі X40 і X50. Це машини нового покоління, які дають змогу працювати з великою шириною внесення: до 44 метрів для Х40 і до 50 метрів для Х50. Агрегати характеризуються високою продуктивністю роботи навіть при максимальних нормах внесення та вищій робочій швидкості. Похибка при цьому, за даними компанії, не перевищує 1%. Серійно розкидачі оснащуються функцією непереривного зважування.

Набір ECONOV: масовий датчик VISION WPB + TRIBORD 3Di + Ready to SpreadϾ
- Навігаційна система MATRIX 840 GS + електрична панель управління ECONOV
- 3-х позиційне зачеплення до трактора категорії II
- Похилі підставки для завантаження
- Кардан Walterscheid 540 об / хв з обмежувачем моменту
- Гарантійний термін на редуктор 3 роки
- Дві протівокомковие сітки
- Дорожнє освітлення, вбудоване в бункер
- Бічні, передні і задні дорожні відбивачі
- Набір перевірки норми з лінеікоі
- Набір для перевірки картини розкидання і гранулометрії
- Індикатор для зміни висоти розкидання
- Захисні поручні з нержавіючої сталі
- Набір високоміцних лопаток

Примітка: необхідно уточнити, який розмір лопаток Ви замовляєте: 18-28 м, 24-36 м, 32-44 м або 40-50 м.

Докладніше — на сайті виробника.

 

 

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 541 | Додав: evgeniu | Теги: система Tribord 3Di, розкидач мінеральних добрив інтелек, SULKY | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar