MENU

13:47
Steyr представив друге покоління компактних тракторів Ecotech

Нові двигун, коробка передач і дві додаткові моделі — Steyr виводить на ринок друге покоління тракторів Kompakt Ecotech.
 

Компактна серія розширена з трьох до п’яти моделей. Гаму доповнили трактори потужністю 75 та 115 к. с. Новий 3,4-літровий двигун з системою Common Rail має широкий діапазон потужності, починаючи з 400 обертів на хвилину. Силовий агрегат відповідає екостандарту Stage-3B, що досягається системою рециркуляції вихлопних газів та фільтром сажі.

Нова КПП має 24 передачі вперед і стільки ж — назад. Пропонуються варіанти 12х12, 20х20 або 40х40. Мінімальна швидкість становить 130 м/год. Топ-модель оснащується електрогідравлічним перемиканням передач під навантаженням.

Крім, механічної передньої навіски з ВВП можна замовити передню навіску з електронним управлінням та системою компенсації EFH. Окремий датчик постійно відслідковує інформацію про тиск, і у разі перепаду, приміром, під час руху пересічною місцевістю, EFH автоматично підтримує тиск підшипника. Швидкість переднього ВВП становить стандартні 1000 об./хв. при 1920 обертах за хвилину двигуна.

Трактор отримав новий дизайн. Дещо змінилися й розміри. Так, довжина колісної бази зменшилася на 2,3 см. Трактор при цьому «присів» на 4 см. Радіус повороту становить 4,23 м. Також Kompakt Ecotech оснащується колесами більшого діаметру, що позитивно позначилося на стабільності машини та її тягових характеристиках. Ще одна новинка — телематична система S Tech Connect для збирання й передачі інформації про роботу трактора через Інтернет.

Друге покоління компактних моделей Steyr буде доступне вже до кінця цього року. Більше інформації — на офіційному сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 549 | Додав: evgeniu | Теги: Steyr, Трактор, Ecotech | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar