MENU

10:41
SILOKING розширив лінійку причіпних змішувачів-роздавачів кормів TrailedLine

Німецький виробник техніки для приготування кормів розширив модельний ряд причіпних змішувачів-роздавачів кормів TrailedLine. Новинка TrailedLine Duo Avant оснащується бункерами на 27 або 32 куб. м і трьома шнеками та є оптимальним рішенням для великих молочнотоварних комплексів.

Геометрія бункера запозичена в самохідної моделі SelfLineSystem 1000+. Оригінальна конічна форма і три вертикальні шнеки, що відповідають їй, дають змогу швидко розпушити і якісно змішати корми, в тому числі структурну і об'ємну масу, як, наприклад, сухий трав'яний силос.

Завдяки невеликому діаметру дна і форми бункера зменшується потреба в потужності — для роботи з агрегатом досить трактора на 100—120 к. с. Це дозволяє економити пальне.

На вибір пропонуються бункери об’ємом 27 або 32 куб. м. При цьому інженери знайшли баланс між ємністю для кормів, а також розмірами конструкції машини та її маневреністю. Для прикладу, висота змішувача-роздавача становить 3,26 м.

Одне замішування дає змогу нагодувати до 300 корів. TrailedLine Duo Avant можна доукомплектувати переднім транспортером, заслінками ззаду з обох сторін і потужними магнітами.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 441 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: TrailedLine, причіпний змішувач-роздавач, корми, SILOKING | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar