MENU

16:12
SILOKING показав новинки 2015 року

На нещодавній міжнародній виставці «Eurotier 2014» німецький виробник техніки для приготування кормів представив ключові новинки 2015 року.

Одна з них — причіпний змішувач-роздавач кормів TrailedLine DuoAvant 3227. Це модель з трьома шнеками та бункером об'ємом 27 чи 32 куб. м. Високопродуктивна машина підвищує ефективність годівлі  великих стад за допомогою відносно невеликого трактора, потужністю 100—120 к. с.

Відбулися зміни й в лінійках самохідних змішувачів-роздавачів кормів. Так, модель SelfLineCompact 1612 SCR (заголовне фото) відтепер серійно оснащується 4-циліндровим двигуном з системою Common-Rail потужністю 150 к. с. Новий двигун збільшує потужність і ефективність, при цьому зменшуючи кількість викидів.

На всіх моделях Premium 2115 тепер серійно встановлюється новий мотор приводу фрези зі збільшеним на 25% показником потужності.

Новий Silokamm Power-Paket потужністю 49 к. с. забезпечує швидкість до 20 км/год. замість колишніх 9 км/год., що підходить для підприємств з великою відстанню від силосних ям до ферм.

Серед інших новацій — збільшення розміру клинів бункера, виготовлених із загартованої сталі SILONOX для моделей Duo і автоматична система клімат-контролю для всіх самохідних моделей.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 456 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: приготування кормів, причіпний змішувач-роздавач кормів, SILOKING | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar