MENU

15:50
Ще один китайський виробник тракторів націлився на ринок ЄС

Виробники сільгосптехніки з Піднебесної не втрачають надію вийти на ринок Євросоюзу. Такий намір восени озвучив і потужний машинобудівний концерн Zoomlion.

 

Компанія є одним з найбільших у Китаї виробником будівельної техніки. Сільськогосподарський підрозділ було створено влітку минулого року після злиття з китайською Chery. Асортимент продукції включає 10 серій тракторів — від малогабаритних до енергонасичених, а також навісне й причіпне обладнання та зернозбиральні комбайни.

На відміну від більшості азіатських виробників тракторів, які в Європі роблять ставку на міні-техніку, Zoomlion націлився в сегмент універсальних машин потужністю 120—250 к. с. Восени в Італії було представлено трактор RS1204 потужністю 118 к. с. При розробці RS-серії інженери використали вузли й агрегати світових виробників. Зокрема, Zoomlion оснащує трактори двигунами Deutz і Perkins.

Концерн планує в 2015 році сертифікувати трактори згідно вимог ЄС. Перші машини надійдуть у продаж наприкінці осені, після презентації на виставці «Агрітехніка». Наступними стануть моделі потужністю 220 та 240 к. с.

Додамо, що на початку минулого року малогабаритні трактори Chery вийшли на ринок Україні.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 505 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Трактор, міні-техніка, zoomlion | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar