MENU

14:41
Розроблено «розумний» замок для фермерів
Ізраїльська компанія Starcom Systems розробила електронний замок WatchLock з функціями GPS-трекера. За запевненням компанії, він знайде широке застосування у фермерських господарствах.
Starcom Systems спеціалізується на різного роду GPS / GSM трекерах і віддалених системах контролю, і WatchLock не став винятком. Виглядає пристрій майже як звичайний навісний замок, але наділене цілою низкою прихованих функцій.


За допомогою GPS / GSM-трекера пристрій дозволяє віддалено контролювати такі параметри як відкриття / закриття замка, фізичний вплив на замок (за допомогою акселерометра), поточні місце розташування замку і т.д.
Передача інформації здійснюється за допомогою мережі GSM. Можна використовувати для зв'язку два варіанти - GPRS канал (передача ведеться через сервер компанії) та / або SMS повідомлення.

WatchLock призначений для використання в зовнішніх умовах, працює від акумулятора і не потребує зовнішнього джерела живлення.
Категорія: Новини технологій | Переглядів: 489 | Додав: evgeniu | Теги: WatchLock, GPS-трекер, замок для фермерів, Starcom Systems | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar