MENU

04:17
Розроблено новий каток для Carrier L і XL
На Väderstad Carrier L і XL тепер можна опціонально встановити ще один тип катка, який робить знаряддя більш універсальним.


Новий металевий каток з плоским профілем отримав назву TopRunner, він доступний в один і двохосьовому виконанні.

TopRunner являє собою відносно легкий металевий каток вертикального типу з плоским профілем і відмінним контролем глибини. Як і кільчастий каток, TopRunner переміщує досить велика кількість субстрату. Після прикочування дрібні грунтові агрегати залишаються на поверхні, і поле готове до сівби. Між кільцями знаряддя залишає пухкий грунт, що забезпечує інтенсивний газообмін і гарне поглинання вологи.


 
Одиночний TopRunner

«Смуговий рельєф, що отримується в результаті прикочування, забезпечує швидке просихання гребенів. Значить, ви можете швидше приступити до наступного агротехнічному заходу », - пояснює концепт менеджер Väderstad-Verken AB Магнус Самуельсон.

Велике контактна пляма забезпечує хороший результат на легких ґрунтах.

TopRunner доступний в одно- або двохосьовому виконанні. Подвійний перекриває каток забезпечує більшу контактна пляма, і, відповідно, вимагає менші тягові вимоги. Подвійний каток агресивніше розбиває брили, вдавлюючи їх під задню вісь. Осі подвійного катка можна нахилити відносно один одного. Так створюється грунтовий профіль, здатний краще поглинати вологу.

Подвійний TopRunner

TopRunner самоочищається навіть у вологих умовах завдяки безперервному руху і не переміщує грунт, що позитивно впливає на загальну гігієну поля. Грунт не переноситься між полями, це виключає можливість поширення почвообітающіх патогенів.

Ковзанки виготовляються з високоякісної сталі і обладнуються новітніми пружинними компонентами, що дозволяє знизити навантаження на всі знаряддя і забезпечує тривалий термін служби.

Більше дізнатися про техніку Vaderstad: vaderstad.com/ua і на FB .

Категорія: Новини технологій | Переглядів: 530 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: Väderstad, Каток, TopRunner, каток з плоским профілем, Carrier L і XL | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar