MENU

03:20
ROPA вивела на український ринок останні новинки

Очищувач-навантажувач euro-Maus 4, комбайни euro-Panther та Keiler — відтепер і в Україні

Німецький виробник техніки для збирання цукрового буряку та картоплі розширив пропозицію на українському ринку. Новинки сезону — очищувач-навантажувач euro-Maus 4, бурякозбиральний комбайн euro-Panther та картоплезбиральні комбайни Keiler.

Особливість нового euro-Maus 4 (заголовне фото) — висока продуктивність очищення-завантаження, що становить до 560 т/год.; значно збільшена ширина підбирача (з 8,7 до 10,2 м); довгий перевантажувач (15 м); звукоізольована з хорошим оглядом кабіна, що піднімається на висоту до 5,1 м. Всі функції ROPA euro-Maus 4 вдосконалені для більш ефективного та економічного використання техніки.

Також до нового сезону можна замовити новий двовісний комбайн euro-Panther. Машина поєднала в собі перевірені рішення з останніми технічними інноваціями компанії. Комбайн має унікальну серед інших бурякозбиральних машин систему вирівнювання на схилі, максимально подовжений і перенесений вперед бункера вивантажувальний транспортер. Це дає можливість розвантажувати буряки під час руху.

Розширив виробник і пропозицію в сегменті картоплезбиральних комбайнів. Новинка ROPA — причіпний дворядковий агрегат Keiler 2. Машина має повністю гідравлічний привід для оптимального налаштування очищення. Телескопічна вісь з великими шинами забезпечує транспортну ширину машини 3 м, тоді, як на полі вісь може розсуватися до 3,5 м, що значно покращує стійкість агрегату, а отже, кращу безпеку персоналу, який знаходиться біля сортувального столу.

«Молодший брат» Keiler 2 — Кeiler 1. Це однорядковий причіпний картоплезбиральний комбайн з бункером на 4,3 або 6,1 т, сучасними системами очищення картоплі та відділення гички. Завдяки системі Load-Sensing, крім іншого, повністю гідравлічно встановлюється число обертів голчастого транспортера.


Докладніше про технічні характеристики — на http://www.ropa.in.ua/produktsiy/ropa/euro_tiger_v8_3/

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 576 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar