MENU

02:29
Продовжуємо фото-огляди агропромислової виставки Агро-2014
Продовжуємо фото-огляди агропромислової виставки Агро-2014.
Нагадаємо, в Києві проходила найбільша агропромислова виставка колишнього СНД Агро-2014. У виставці беруть участь понад 900 компаній з 16 країн.

У цьому огляді переважно зосередимося на причіпному обладнанні. Просто тому, що, до Європі та Америці є чому повчитися у наших виробників: їх фермери «голосують гаманцем» за нашу техніку.
Great Plains Simba FlatLiner 500.
SMS - чеська техніка.
Плуги одеської компанії "Полігон": збільшена висота, збільшена відстань між корпусами, міцна рама. Все це дозволяє плугів не забивав при роботі з кукурудзою та соняшником. Ці плуги дуже затребувані в РФ ("хто ж такі може зробити, а ніж українці").  
Плуг з регульованою шириною захвату 30-45 см одеського ПП "Алекс-Агро". На 5-корпусний плуг може бути доданий і глибокорозпушувач.
Вся техніка SIP - від сінозаготівлі до складування.
На виставці Агро-2014 реалізовано вже велика кількість техніки. Ось і унікальний протруйник Львівагромашпроекта вже купили.
Борони, чизельні агрегати, культиватори Краснянського Агромаш. На виставці представлені чотири новинки. Ми вже писали про цю техніку, і напишемо ще.
На фото - тільки один зі списку прикладів української техніки, популярної в Америці. Борона "Сходу" розрахована на трактори потужністю близько 400 к.с., і поставки в США йдуть повним ходом.
Lemken Rubin 12, про який АгроПравда неодноразово писала.
Турецька техніка для обробки міжрядь. За запевненнями виробників - в Україні у них немає конкурентів. Просто тому, що ніхто більше таку техніку не випускає.



 
Категорія: Фоторепортажі | Переглядів: 711 | Додав: evgeniu | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar