MENU

23:40
Польський Bomet вивів на ринок нову серію оборотних плугів для дрібних та середніх господарств

Польський виробник ґрунтообробної та посівної техніки представив лінійку оборотних навісних плугів U052. Агрегати оптимально підходять для дрібних і середніх господарств для роботи в будь-яких ґрунтових умовах з тракторами потужністю від 75 до 150 к. с.

Плуги можуть використовуватися для обробітку ґрунту без попередньої підготовки, а також на полях після лущення. Завдяки великій відстані між корпусами і високому просвіту під рамою (78 см), агрегати підходять для роботи по високій стерні, а також для полів з великою кількістю пожнивних залишків.

Оборотні плуги серії U052 стандартно оснащені системою захисту «нон-стоп» (ресорна пружина), що забезпечує більш тривалий термін служби. Пропонується також система, що використовує традиційні зрізані болти.

Пропонуються трьох- і чотирьохкорпусні плуги з можливістю встановити додатковий корпус. Ширина оранки регулюється в 3-х положенням (з кроком 34, 42, 50 см). Регуляція проводиться легко, за допомогою регулювального гвинта на кожному сідлі корпусу на рамі плуга.

У всіх моделях регуляція першого корпуса проводиться механічно, за допомогою болта, що дозволяє переміщати повзунок разом з рамою по нерухомій поперечині.

Конструкція поворотного механізму адаптована для роботи з тракторами потужністю до 150 к. с. Вісь обертання діаметром 125 мм характеризується міцністю і довговічністю. Кронштейн системи «швидкої» навіски входить у стандартну комплектацію.

Докладніше — на сайті виробника.

Категорія: Новини техніки | Переглядів: 501 | Додав: evgeniuvoutenko | Теги: оборотний навісний плуг, плуг, Bomet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar